Εκτύπωση
PDF

ΝΕΑ ΜΑΣ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΜΕ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ

Μία ακόμα απ' τις επιλεγμένες μας δουλειές, που συνήθως ανεβάζουμε στην σελίδα μας, είναι και η νέα μας ψησταριά με ξυλόφουρνο για δύο αρνιά και δύο κοκορέτσια ταυτόχρονα και πάγκο με νεροχύτη που κατασκευάσαμε για τον πελάτη μας κ. Κυριάκο στην Λεπτοκαρυά.

 

DSC leptokaria kiriakos 01

Για πρώτη φορά προτείναμε και τοποθετήθηκε στον πάγκο της ψησταριάς, εστία υγραερίου, πολύ χρήσιμη όταν η κουζίνα μεταφέρετε -πλέον- απ' τον εσωτερικό χώρο, στον εξωτερικό, στον χώρο του μπάρμπεκιου (ψησταριά).

DSC leptokaria kiriakos 04

Το καλοκαίρι περνάμε τον χρόνο μας εκεί ψήνοντας με φίλους κάποια απογεύματα ή τα σ/κ. Ο χώρος της ψησταριάς αποτελεί πλέον σημαντικό πόλο έλξεις της οικογένειας και της παρέας. Αυτή είναι η φιλοσοφία του Grill (να μαζευόμαστε). Ένα καλό ψητό, μια ιδιαίτερη συνταγή, πάντα θα αποτελεί καλή αφορμή για τις συγκεντρώσεις. Τα εργαλεία λένε κάνουν τον μάστορα, αλλά ο μάστορας, θα έλεγα εγώ ή καλύτερα ο ψήστης, στην προκειμένη περίπτωση, θέλει τα εργαλεία του για την λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά. 

Ο ψήστης θέλει την ψησταριά του!!

DSC leptokaria kiriakos 03

Ψήνοντας ξεκούραστα πολλά κοντοσούβλια για όλους απολαμβάνοντας ταυτόχρονα την παρέα!!

Ο φούρνος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα με την ψησταριά, τα ανοίγματα κείνουν με ντουλάπια μεταλλικά ενώ υπάρχει ειδικός κάδος δια τα κάρβουνα στην ψησταριά και για τα σκουπίδια κάτω απ' τον πάγκο

DSC leptokaria kiriakos 02

Καλά ψησίματα Κυριάκο